ПОШУКОВИЙ ЛІХТАР TRACKER

table-lamp

ФУНКЦІЯ НАСТІЛЬНОЇ ЛАМПИ.
ЗАВДЯКИ ВИКОРИСТАННЮ ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО COB СВІТЛОДІОДІВ ЛІХТАР ВИДАЄ РОЗСІЯНЕ СВІТЛО

poweBank

POWER BANK.
ВИКОРИСТАННЯ ЛІХТАРЯ В ЯКОСТІ ПОРТАТИВНОГО ЗАРЯДНОГО ПРИСТРОЮ

econom

ЕНЕРГОЕФКТИВНА СХЕМА РЕЖИМІВ РОБОТИ.
ЗАДІЯННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОЇ ЕЛЕМЕНТНОЇ БАЗИ ДОЗВОЛЯЄ ЗБІЛЬШИТИ ЧАС РОБОТИ ЛІХТАРЯ

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПОШУКОВИЙ ЛІХТАР QUANTUM TRACKER — СКОНСТРУЙОВАНИЙ З РОЗУМОМ!

Сучасний ліхтар, з продуманою схемою керування, ефективною електронікою та класичним дизайном.

Ідеальний вибір для професійної діяльності, відпочинку у кемпінгу, рибальства, мисливства тощо..

Матеріал корпусу ліхтаря міцний АВС пластик, приємний на дотик, з щільно обробленими краями, маючий чіткі, вивірені грані, та рівний чорний колір.

Основний модуль джерела світла – пошуковий. Його розміщено в передній частині ліхтаря який уявляє собою потужну оптичну систему, виконану з міцних органічних матеріалів, закриту полімерним, надміцним прозорим склом, ізольованим гумовою прокладкою, яка запобігає попаданню вологи та пилу в середину.

Потужний (5Вт), енергоефективний LED світлодіод – є винцем цього модулю. Завдяки ньому, та великому дзеркальному відбивачу ліхтар здатен світити на відстань понад 100м, майже не змінюючи чіткі контури променю, круглої форми. Потужність світлового потоку  складає 300лм. колірна температура – 6 000к. Розробником передбачено три режими роботи цього модуля.

Відсутність можливості управління фокусом променю пошукового блоку, компенсується наявністю бокового кемпінгового модуля, прямокутної форми, та відбивачем по периметру, побудованого на великому, двоколірному COB світлодіоді, потужністю 3Вт, та світловому потоку у 80лм. Модуль розташовано з правої сторони корпусу ліхтаря.

Боковий модуль здатен освітлювати потужним, насиченим світлом, білого, або червоного кольору значні площі навколишнього середовища. Червоний колір допоможе мисливцям, або рибалкам бути непомітними для звірів та риб, при цьому, вільно орієнтуватися в темряві. Цей модуль, також має захисне полімерне скло, з захистом від подряпин, та захисною гумовою прокладкою.

На протилежній боковій панелі ліхтаря, з лівої сторони, розміщено блок зовнішніх інтерфейсів, закритий відкидною прозорою  пластиковою кришкою, підкреслюючи загальну симетричну концепцію дизайну. Під кришкою розміщено роз’єм Micro-USB, призначений для заряджання вбудованого акумулятору та роз’єм USB-A, для підключення зовнішніх споживачів енергії, для забезпечення функції POWERBANK.

Ця функція призначена для підзарядки Ваших гаджетів в екстремальних умовах. За станом акумулятора слідкує продумана електроніка, з захистом від критичного розряду, та перезаряду. Данні виводяться на інформативний індикатор, який слідкує за станом вбудованого акумулятора, під час заряджання, та розряджання, в режимі реального часу. Індикатор має чотири синіх світлодіода, які відображають стан акумулятора у відсотках, з кроком 25%, та розташований поруч з зовнішніми інтерфейсами, під захисною кришкою.

В якості джерела енергії слугує потужний Li-Ion елемент, типу 18650, ємністю 1800мА•год. Цього вистачає, приблизно, на дві години роботи, на середніх світлових режимах.

Для зручного тримання в руці, в верхній частині ліхтаря передбачена ручка, в передній частині якої міститься кнопка увімкнення, та одночасно, керування режимами світіння та перемикання джерел світла. Управління здійснюється послідовним натисканням. Затискання кнопки на дві секунди призведе до повного вимкнення ліхтаря. Кнопка виготовлена з приємної на дотик, гуми, чорного кольору.

Видатні властивості ліхтаря довершує наявність зручного ременя для носіння його без використання рук, який закріпляється від’ємними карабінами на надійних міцних петлях корпусу. Для регулювання діаметру ременю передбачено зручний затискач.

Завдяки міцній конструкції, невеликій вазі, енергоефективній електронній схемі та волого- захищеному корпусу – ліхтар займе своє почесне місце серед ліхтарів від світових виробників, в своєму класі.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

ПАРАМЕТРИ ЛІХТАРЯTRACKER
АРТИКУЛQM-FL1063
ШТРИХ КОД0751784842965
СВІТЛОДІОДИ1 x 5W LED + 1 x 3W COB
КОЛЬОРОВА ТЕМПЕРАТУРА5000К
ЧАС РОБОТИдо 2 год
ТИППОШУКОВИЙ
ПРИЗНАЧЕННЯ
КЕМПІНГ
ТУРИЗМ
ОХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПОШУКОВІ РОБОТИ
МИСЛИВСТВО
ОСОБЛИВОСТІPOWERBANK | 1 800мА·год
ІНТЕРФЕЙС POWERBANKUSB-A | 5В | 1A
ІНТЕРФЕЙС ЗАРЯДЖАННЯMicro-USB | 5В | 1A
ПОТУЖНІСТЬ СВІТЛОВОГО ПОТОКУ300 лм
ЕЛЕМЕНТ ЖИВЛЕННЯВБУДОВАНИЙМ | ТИП 18650
ЄМНІСТЬ АКУМУЛЯТОРА1 800мАг
ЧАС ЗАРЯДЖАННЯ6 год
ДАЛЬНІСТЬ ПРОМЕНЯ100м
РЕЖИМИ СВЕТІННЯ LEDЯСКРАВИЙ | НАПІВЯСКРАВИЙ | МИГАЮЧИЙ
РЕЖИМИ СВЕТІННЯ COBЯСКРАВИЙ БІЛИЙ | ЧЕРВОНИЙ
ВАГА188г
РОЗМІРИ85 x 200 x 90 мм
КОМПЛЕКТАЦІЯЛІХТАР
НАПЛЕЧНИЙ РЕМІНЕЦЬ
КАБЕЛЬ USB / Micro-USB
КАРТОННА КОРОБКА
ІНСТРУКЦІЯ КОРИСТУВАЧА
КРАЇНА РЕЄСТРАЦІЇ БРЕНДУУКРАЇНА
ГАРАНТІЯ6 місяців
КРАЇНА-ВИРОБНИК ТОВАРУКИТАЙ