КЕМПІНГОВІ ЛІХТАРІ NICE BLUE | RED

water_iP42

ВОЛОГО ЗАХИСНИЙ КОРПУС.
МОЖЛИВЕ ВИКОРИСТАННЯ ЛІХТАРЯ В НЕСПРИЯТЛИВИХ ПОГОДНИХ УМОВАХ

solar-electric
ПРОТИУДАРНИЙ КОРПУС.
КОРПУС З ПРОГУМОВАНИМ НАПИЛЕННЯМ ПОВЕРХНІ

КЕМПІНГОВИЙ ЛІХТАР QUANTUM NICE — СКОНСТРУЙОВАНИЙ З РОЗУМОМ!

Сучасний ліхтар, з простою електричною схемою, двома джерелами світла, довгим часом автономної роботи, та сучасним дизайном.

Ідеальний вибір для відпочинку у кемпінгу, рибальства, мисливства, або як нічник, для створення інтимної обстановки

Корпус ліхтаря зроблено з АБС пластику з прогумованим напиленням на поверхні корпусу. Виробляється в двох кольорах – блакитний та червоний.

В ліхтарі передбачено два джерела світу: пошукове та кемпінгове.

В якості джерела пошукового світла використано економний LED діод, потужністю 1 Вт. Завдяки потужній оптичній системі, та великому відбивачу, світло має високу яскравість, та велику відстань, на яку розповсюджується промінь, маючий чіткі контури. Оптичну систему закриває прозоре скло, виготовлене з органічних складових, герметизовано гумовою прокладкою. Зміна фокусу пошукового джерела світла непередбачено.

Кемпінгове світло забезпечують три COB світлодіоди потужністю 3 Вт кожний, імітуючи світлову температуру живого вогню. Кемпінговий модуль знаходиться в середині корпусу ліхтаря, та активується шляхом телескопічного розкладання, яке відбувається, якщо потягнути в верх пошукову частину ліхтаря. Світло від кемпінгового блоку розповсюджується по колу, в горизонтальній площині, освітлюючи навколишнє середовище приємним теплим світлом, що створює інтимне оточення.

Живлення ліхтаря здійснюється за допомогою змінних елементів, типу АА, в кількості 3 шт, які розташовані під викрутню кришкою в нижній частині корпусу.

Таке рішення значно спрощує електричну схему ліхтаря, шо здешевлює його, роблячи доступним для придбання більшому колу споживачів, та робить більш надійним у використанні.

Час роботи обумовлений якістю елементів живлення. При використанні лужних батарейок QUANTUM STRONG час роботи, при максимальних навантаженнях сягає більше 6 годин. Сольові елементи живлення підтримують роботу ліхтаря на протязі більше ніж 5 годин поспіль.

Батарейки не входять до комплекту, та купуються окремо. Можливо використання акумуляторів, типу АА. Наприклад NIMH 1.2В, або Li-ion 1.5В від QUANTUM, та інших провідних виробників.

Важливим елементом ліхтаря є ручка, для тримання, яка здатна трансформуватись при висуванні кемпінгового модуля. Ручкою можна користуватись для тримання ліхтаря, при використанні пошукового блоку.

Завдяки міцній конструкції, невеликій вазі, енергоефективній електронній схемі та волого- захищеному корпусу – ліхтар займе своє почесне місце серед ліхтарів від світових виробників, в своєму класі.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

ПАРАМЕТРИ ЛІХТАРЯNICE BLUENICE RED
АРТИКУЛQM-FL3041 QM-FL3042
ШТРИХ КОД0751784843313 0751784843320
УПАКОВКАКАРТОННА КОРОБКА
СВІТЛОДІОД1х1 Вт LED + 3х1Вт COB
КОЛЬОРОВА ТЕМПЕРАТУРА4000K COB | 6000К LED
ЧАС РОБОТИ5-6 год
ТИПКЕМПІНГОВИЙ
ПРИЗНАЧЕННЯ
ТУРИЗМ
ПІШІ ПРОГУЛЯНКИ
ВІДПОЧИНОК
СВІТЛОВИЙ ПОТІК70 лм LED/200лм COB
СТУПІНЬ ЗАХИСТУІР42
ЕЛЕМЕНТИ ЖИВЛЕННЯ3 x AA
ДАЛЬНІСТЬ ПРОМЕНЯ70м
РЕЖИМИ СВЕТІННЯLED/COB | LED+COB
КОМПЛЕКТАЦІЯЛІХТАР
ІНСТРУКЦІЯ КОРИСТУВАЧА
УПАКОВКА
ІНСТРУКЦІЯ КОРИСТУВАЧА
КРАЇНА РЕЄСТРАЦІЇ БРЕНДУУКРАЇНА
ГАРАНТІЯ6 місяців
КРАЇНА-ВИРОБНИК ТОВАРУКИТАЙ