КЕМПІНГОВИЙ ЛІХТАР SOLO

icon-of-180-degrees

ПОВОРОТНА ПІДСТАВКА-ТРИМАЧ
ДОЗВОЛЯЄ ВИБРАТИ ПОЛОЖЕННЯ ЛІХТАРЯ ДЛЯ ЗМІНИ КУТА СВІТЛОВОГО ПОТОКУ

magnit-2

3 ПОТУЖНИХ МАГНІТИ В ПОВОРОТНІЙ ПІДСТАВЦІ
ДОЗВОЛЯЄ НАДІЙНО ЗАКРІПИТИ ЛІХТАР НА БУДЬ ЯКІЙ МЕТАЛЕВІЙ ПОВЕРХНІ

solar-electric

СОНЯЧНА ПАНЕЛЬ.
МОЖЛИВІСТЬ ЗАРЯДЖАННЯ ВБУДОВАНОГО АКУМУЛЯТОРА ВІД СОНЯЧНОГО СВІТЛА

КЕМПІНГОВИЙ ЛІХТАР QUANTUM SOLO — СКОНСТРУЙОВАНИЙ З РОЗУМОМ!

Сучасний ліхтар, з продуманою схемою керування, ефективною електронікою, сонячною панеллю.

Матеріал корпусу ліхтаря міцний АВС пластик, приємний на дотик, з щільно обробленими краями, маючого чіткі вивірені грані, та рівний чорний, з червоними вставками колір.

Дизайн ліхтаря відповідає самим вибагливим вимогам сучасності. Зовнішні елементи ліхтаря розміщені таким чином, що всіма функціями ліхтаря дуже зручно користуватись.

В якості джерела світла слугує високоефективний двокольоровий COB, білого, та червоного кольорів, закритого прозорим склом, виробленим з органічних матеріалів. Для найбільш ефективного розсіювання світлового потоку оптична система оснащена рифленим дзеркальним відбивачем, роблячи помітним світло на далекій відстані.

Завдяки такій конструкції ліхтар здатен видавати розсіяний світловий потік 200лм білого(6000к), та червоного кольорів,  в трьох режимах, які змінюються послідовно, кнопкою ввімкнення. Кнопка вироблена з червоної гуми та зручно розташована в верхній частині ліхтаря, над оптичною системою. Режими змінюються послідовно, при кожному натисканні кнопки.

Ліхтар оснащене зручною поворотною підставкою, здатною обертатись на 180° навколо осі закріплення, шо робить можливим вибір необхідного кута освітлення, при встановленні ліхтаря на поверхню, або підвішуванні, завдяки вбудованим потужним магнітам, на металеву поверхню,.

Приємною функцією ліхтаря, а саме функцією ПОВЕРБАНКУ, можна буде скористатись в екстремальних умовах для аварійної підзарядки Ваших гаджетів.

В ліхтар вбудовано Li-ion елемент живлення ємністю 1 200 мА•год. Цього може вистачити на 4 години безперервної роботи пристрою. Крім того, для підзарядки ліхтаря, у похідних умовах, в світлий проміжок доби передбачена сонячна панель. Для заряджання в стаціонарних умовах можна використати стандартний зарядний пристрій, скориставшись вбудованим Micro-USB роз’ємом. Такий спосіб заряджання займе не більше 2-х годин. Про стан заряджання Вас сповістить індикатор. А за захистом акумулятора, під час використання ліхтаря, подбає електронна схема, яка побудована на високоефективній елементній базі.

Завдяки міцній конструкції, невеликій вазі, енергоефективній електронній схемі та волого- захищеному корпусу – ліхтар можна використовувати для професійної діяльності, відпочинку у кемпінгу, рибальства, мисливства. Крім того, його можна використати як аварійний знак водіям автомобілів, під час зупинки в темний час доби.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

ПАРАМЕТРИ ЛІХТАРЯSOLO
АРТИКУЛQM-FL2010
ШТРИХ КОД3302260110145
СВІТЛОДІОДИ3 Вт COB ДВОКОЛЬОРОВИЙ
КОЛЬОРОВА ТЕМПЕРАТУРА6000К
ЧАС РОБОТИДО 4-х год
ТИПКЕМПІНГОВИЙ | ПРОЖЕКТОР
ПРИЗНАЧЕННЯ
КЕМПІНГ
ТУРИЗМ
МИСЛИВСТВО
МАЙСТЕРНІ
ОСОБЛИВОСТІСОНЯЧНА ПАНЕЛЬ | POWERBANK
ІНТЕРФЕЙС ЗАРЯДЖАННЯMicro-USB | 5В | 1A
ІНТЕРФЕЙС POWERBANKUSB-A | 5В | 1A | 1 200мА•год
ПОТУЖНІСТЬ СВІТЛОВОГО ПОТОКУ200 лм
СТУПІНЬ ЗАХИСТУiP22
ЕЛЕМЕНТ ЖИВЛЕННЯВБУДОВАНИЙ | 18650
ЄМНІСТЬ АКУМУЛЯТОРА1 200мА•год
ЧАС ЗАРЯДЖАННЯДО 2-х год
РЕЖИМИ СВЕТІННЯЯСКРАВИЙ
НАПІВЯСКРАВИЙ
ЧЕРВОНИЙ
ВАГА168г
РОЗМІРИ103 x 44 х 108 мм
КОМПЛЕКТАЦІЯЛІХТАР
КАБЕЛЬ USB / Micro-USB
КАРТОННА КОРОБКА
ІНСТРУКЦІЯ КОРИСТУВАЧА
КРАЇНА РЕЄСТРАЦІЇ БРЕНДУУКРАЇНА
ГАРАНТІЯ6 місяців
КРАЇНА-ВИРОБНИК ТОВАРУКИТАЙ