КЕМПІНГОВИЙ ЛІХТАР WORKER

poweBank-4000

POWER BANK
ВИКОРИСТАННЯ ЛІХТАРЯ В ЯКОСТІ ПОРТАТИВНОГО ЗАРЯДНОГО ПРИСТРОЮ

icon-of-180-degrees

ПОВОРОТНА ПІДСТАВКА-ТРИМАЧ
ДОЗВОЛЯЄ ВИБРАТИ ПОЛОЖЕННЯ ЛІХТАРЯ ДЛЯ ВИБОРУ КУТА СВІТЛОВОГО ПОТОКУ

water_iPx4

ВОЛОГО ЗАХИСНИЙ КОРПУС.
МОЖЛИВЕ ВИКОРИСТАННЯ ЛІХТАРЯ В НЕСПРИЯТЛИВИХ ПОГОДНИХ УМОВАХ

hanging-lamp

ПІДВІСНА ЛАМПА
ПЛАСТИКОВА РУЧКА З ПОВОРОТОМ НА 180°. ДОЗВОЛЯЄ ПІДВІШУВАТИ ЛІХТАР

КЕМПІНГОВИЙ ЛІХТАР QUANTUM WORKER — СКОНСТРУЙОВАНИЙ З РОЗУМОМ!

Сучасний ліхтар, з потужним СОВ джерелом світла, продуманою схемою керування, ефективною електронікою, плоским дизайном, для перенесення в кишені.

Корпус ліхтаря має прямокутну форму, маленьку товщину, скошені кути та поворотну підставку тримач, здатну обертатись навколо осі кріплення на 180°. Виготовлений він з  міцного АВС пластику, приємного на дотик, з щільно обробленими краями, маючого чіткі вивірені грані, та рівний чорний, з червоними вставками, колір.

Довершує дизайн ліхтаря – прозора оптична система, виготовлена з органічного міцного скла, та інформативним, двокольоровим, футуристичним індикатором стану акумулятора, схованим під задню панель, поруч з кнопкою курування режимами роботи.

В верхньому торці, під гумовою заглушкою, прикріпленої до корпусу, сховані зовнішні інтерфейси: Micro-USB порт, для заряджання стандартним зарядним пристроєм, та USB-A порт для забезпечення функції POWERBANK.

Ліхтар має потужне джерело світла, побудоване на семи високоефективних COB світлодіодах, загальною потужністю – 15Вт, та рефлекторному відбивачі. Така конструкція здатна видати потужне розсіяне біле світло в 400лм, та має два режими роботи.

По краях джерела COB вбудовано по три кольорових LED світлодіода, синього, з лівого боку, та червоного, з правого боку, кольорів, здатних перемигуватись між собою, або світити кожним кольором окремо, в залежності від обраного режиму. Така конструкція ліхтаря дозволить використовувати ліхтар в екстрених випадках, для привертання уваги.

Все це живиться від вбудованого Li-polymer елементу, ємністю 4 000мА•год. Цього вистачить на 6! Годин роботи ліхтаря в економному режимі. На повне заряджання елементу живлення знадобиться біля семи годин.

В електронній схемі ліхтаря передбачено захист елементу живлення від температурних перенавантажень, перезаряду, та перерозряду. Враховуючи те, що Li-polymer елемент здатен видавати більші різниці напруги ніж аналогічні за ємністю елементи Li-ion – ємності вистачає на довший час роботи. Але і заряджання таких елементів вимагає більшого часу.

Завдяки міцній конструкції, невеликій вазі, енергоефективній електронній схемі та волого- захищеному корпусу – ліхтар може використовуватись туристами, рибалками, мисливцями або водіями, для привертання уваги, під час зупинок, або при необхідності швидкого пересування у щільному трафіку руху.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

ПАРАМЕТРИ ЛІХТАРЯWORKER
АРТИКУЛQM-FL2010
ШТРИХ КОД3302260110145
СВІТЛОДІОДИ15 Вт COB + LED
КОЛЬОРОВА ТЕМПЕРАТУРА6000К
ЧАС РОБОТИДО 4-х год
ТИПКЕМПІНГОВИЙ | ПРОЖЕКТОР
ПРИЗНАЧЕННЯ
КЕМПІНГ
ТУРИЗМ
МИСЛИВСТВО
МАЙСТЕРНІ
ОСОБЛИВОСТІ POWERBANK
ІНТЕРФЕЙС ЗАРЯДЖАННЯMicro-USB | 5В | 1A
ІНТЕРФЕЙС POWERBANKUSB-A | 5В | 1A | 4 000мА•год
ПОТУЖНІСТЬ СВІТЛОВОГО ПОТОКУ400 лм
СТУПІНЬ ЗАХИСТУiPx4
ЕЛЕМЕНТ ЖИВЛЕННЯВБУДОВАНИЙ | Li-polymer
ЄМНІСТЬ АКУМУЛЯТОРА4 000мА•год
ЧАС ЗАРЯДЖАННЯДО 7-ми год
РЕЖИМИ СВЕТІННЯ COBЯСКРАВИЙ
НАПІВЯСКРАВИЙ
РЕЖИМИ СВЕТІННЯ LEDСИНІЙ
ЧЕРВОНИЙ
МИГОТЛИВЕ ПО ЧЕРЗІ СИНЬО-ЧЕРВОНЕ
ВАГА185г
РОЗМІРИ120 x 80 х 21 мм
КОМПЛЕКТАЦІЯЛІХТАР
КАБЕЛЬ USB / Micro-USB
КАРТОННА КОРОБКА
ІНСТРУКЦІЯ КОРИСТУВАЧА
КРАЇНА РЕЄСТРАЦІЇ БРЕНДУУКРАЇНА
ГАРАНТІЯ6 місяців
КРАЇНА-ВИРОБНИК ТОВАРУКИТАЙ